fbpx

Seminar om endring

Elisabeth Trædal, Business Development Manager for Berlitz Norge, har utviklet et eget seminar som hun leverer gjennom Berlitz Seminars. Elisabeth er utdannet innen psykologi og har 13 år i næringslivet bak seg. I 2016 ga hun ut boken ”Min reise videre -vilje til endring”.

 


Gratis frokostseminar 19. juni 2018

Nå har du mulighet til å få med deg seminaret helt gratis, i anledning vårt 140-års jubileum.

Hvor: Berlitz, Akersgata 16, 0158 Oslo

Når: Tirsdag 19. juni klokken 09:00-11:00

Frokostservering fra 08:30.

NB! Begrenset antall plasser.

Se under for mer informasjon om seminaret. Ønsker du å delta? Meld deg på her.


Endring starter på personnivå

Elisabeths seminar er en presentasjon om endring, vilje til endring og utholdenhet. Med seminaret håper Elisabeth på å presentere en litt ny vinkel på tema endring og ledertrening. «Jeg har få teorier, men baserer meg på psykologi og kunnskap om selvutvikling. Jeg bruker personlige historier samt bilder for å formidle», forteller Elisabeth. Hun forklarer at utgangspunktet hennes er at endring og innovasjon starter på personnivå. Den jobben vi gjør med oss selv, danner grunnlaget for alt vi får til i næringslivet.

«Å selv finne vår styrke og balanse som enkeltmenneske, er noe som løfter alle områder av livet vårt», sier hun. Seminaret om endring er basert på boken Elisabeth ga ut i 2016, men tilpasset næringslivet.

Hvordan bli bedre rustet til å takle endring?

I seminaret deler Elisabeth sin erfaring om hva som skjedde da hun, etter mange år med stor suksess, ikke oppnådde de samme supre resultatene lengre. Gjennom eksempler fra sitt eget liv forteller Elisabeth om en opprydningsprosess. En prosess der hun ryddet opp i ting som saboterte hennes gode initiativ og begrenset hennes kreativitet.

Elisabeth deler verktøy som mindfulness og meditasjon, og snakker om hvordan dette kan hjelpe hver enkelt med å identifisere og ikke minst hente fram det potensialet vi sitter på. Ved å bruke disse verktøyene ble Elisabeth kvitt frykten for å feile, og hun gjenfant både motivasjon og kreativitet.
«Det handler om å bruke endring til å finne fram til det aller beste i oss selv,  samtidig som vi finner fram til de muligheter som endring byr på. Jeg ser og på hvordan vi kan være best rustet for å møte framtiden, både som person og organisasjon. En fremtid vi vet vil innebære mye endring, » forteller hun.

Elisabeth leverer seminaret på bestilling for din bedrift. Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss her

Ønsker du å delta på seminaret 19.juni 2018? Meld deg på her