fbpx

Arbeidsrettet språkopplæring

Føler du deg usikker når du må kommuniserer på et fremmedspråk i jobbsammenheng? Er du innkalt til jobbintervju til en jobb der du må beherske engelsk, og føler deg litt rusten? Vi tilbyr spesialkurs i arbeidsrettet språk på norsk, engelsk, fransk og spansk.

Forberedelse til jobbintervju

Et kurs for deg som skal i jobbintervju og som har behov for å bli tryggere i kommunikasjonen på språket du skal intervjues på. Kurset kan kjøres på norsk eller engelsk. Skreddersydd kursinnhold, fleksibel timeplan, og intensitet basert på dine ønsker og behov. Kurset passer for deg med grunnleggende kunnskaper språket. Privatkurs fra 4999,-

Helsenorsk

Et kurs for deg som jobber i, eller søker jobb i, helsevesenet og som trenger å styrke ferdighetene innen helsefaglig norsk. Skreddersydd kursinnhold, fleksibel timeplan, og intensitet basert på dine ønsker og behov. Kurset passer for deg med grunnleggende kunnskaper i norsk. Privatkurs fra 4999,-.

Crash course i forretningsspråk

For deg som trenger å bli tryggere når du kommuniserer på et fremmedspråk i jobbsammenheng, tilbyr vi et Crash Course – et kort innføringskurs – i forretningsspråk. Kurset kan holdes på engelsk, norsk, spansk eller fransk. I forkant av kurset kartlegger vi dine språkkunnskaper og skreddersyr et kurs som passer ditt nivå og dine behov. Fleksibel timeplan. Privatkurs fra kr. 4999,-.

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn skjema under, og vi vil ta kontakt med et uforpliktende tilbud.