fbpx

Forberedelse til eksamen

Vi tilbyr spesialkurs for deg som trenger å friske opp språkkunnskapene dine i forbindelse med eksamen.

 

Forberedelse til eksamen i språk

Skal du ta eksamen i engelsk, tysk, fransk eller spansk i vår? Da kan vi anbefale et kurs med fokus på finpuss av språkferdighetene dine som forberedelse til eksamen. Skreddersydd kursinnhold, fleksibel timeplan, og intensitet basert på dine ønsker og behov. Kurset passer for elever på ungdomsskolen og i videregående skole, og studenter ved universitetet. Privatkurs fra 4999,-.

Forberedelseskurs TOEFL/ IELTS

Et kurs for deg som har behov for å dokumentere språkferdigheter i engelsk, for eksempel i forbindelse med søknad om studieplass ved et universitet i utlandet. I forkant av kurset kartlegger vi dine språkkunnskaper og skreddersyr et forberedelseskurs som passer dine behov. Kurset passer deg som skal ta TOEFL-testen eller IELTS -testen. Fleksibel timeplan. Privatkurs fra kr. 4999,-.

Forberedelseskurs til norskprøven

For deg som skal ta norskprøven tilbyr vi skreddersydde forberedelseskurs. Fleksibel timeplan og intensitet basert på dine ønsker og behov. Privatkurs fra 4999,-.

Forberedelseskurs til test i norsk – høyere nivå (Bergenstesten)

Vi tilbyr skreddersydde forberedelseskurs for deg som skal ta Test i norsk – høyere nivå. Fleksibel timeplan og intensitet basert på dine ønsker og behov. Privatkurs fra 4999,-.

Mer informasjon:

Ønsker du å motta mer informasjon? Fyll inn skjema under, og vi vil ta kontakt med et uforpliktende tilbud.